Welkom bij Delta tenten

 
 

Delta Tenten: huur een tent voor elke gelegenheid

Van beurskraam tot opslagruimte: bestel een dak boven uw hoofd bij Delta Tenten.

 

Van piramidetent tot spantent

U organiseert een feest of beurs, of u zoekt tijdelijk extra winkelruimte? Bij Delta Tenten huurt u de oplossing voor elke gelegenheid: van een eenvoudig tuinfeest tot een exclusieve happening. Denk bijvoorbeeld aan uw communiefeesten, bedrijfsevenementen en opendeurdagen. Wij leveren uw feesttenten en spantenten tot 30 meter breed en onbeperkt qua lengte. Maak u geen zorgen over weer en wind, ons materiaal kan tegen een stootje.

 

Bijpassende inkleding

Een geslaagd evenement stopt niet bij de keuze van de tent. Daarom krijgt u van Delta Tenten een volledige dienstverlening. Onze geoefende tentenbouwers leveren en plaatsen kraaknette tenten, inclusief de cassettevloer. Maar u kiest bij ons ook het interieur van de tent. Zo zorgen wij voor passende verlichting, harde panelen of binnendeuren. Informeer naar alle mogelijkheden.

 

Zeilen op maat

U huurt bij ons niet alleen tenten. Onze zeilmakerij produceert precies wat u nodig hebt. Bestaat het niet, dan ontwerpen wij het voor u. Wij knippen en stikken onder andere uw voortenten, luifels, podiumzeilen, afdekzeilen en schuifzeilen voor vrachtwagens. Een raam of een rits in het zeil? Dat komt voor elkaar!

 

Grote en kleine tenten voor privéfeesten of bedrijfsevenementen: u vindt alle formaten bij Delta Tenten. Vraag nu uw offerte aan.